Creare banner

Bannerul este foarte important pentru orice blog sau site pentru ca il reprezinta. Orice blog ar trebui sa aiba un banner mai ales daca daca doriti schimburi.
Un banner trebuie sa atraga privirile si mai ales sa ne placa.
Dupa parerea mea BannerFans este cel mai bun site care foloseste acestui scop. Totul este gratuit si o multime de fonturi,culori,dimensiuni,etc. Iti poti incarca propia imagine. Dimensiunile bannerul cu trebuie sa depaseasca 1000px & 800px high. Dupa crearea acestuia il poti descarca in propiul calculator, poti opta pentru codul imagini, si bineinteles pentru codul bannerului cu o caseta de embed sau pentru bannerul simplu.
Eu folosesc de ceva timp doar BannerFans  si sunt foarte multumita. Uneori il folosesc si pentru a modifica dimensiunile unei imagini.
Pentru a va mai usor sa intelegi despre ce este vorba si cum puteti crea si voi un banner folosind BannerFans.com am creat un tutorial.

Share on Google Plus

About Anamariab

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comentarii:

  1. Pentru cei ce vor sa faca bani din cateva click-uri pe zi accesati:L http://www.neobux.com/?r=aaabbbccc202

    RăspundețiȘtergere
  2. Tv Music ThoXs Va ofera muzica si videoclipurile fiecarei melodii in timp real www.ThoXs.com

    RăspundețiȘtergere