Bani pe net cu AdF.ly

In ultima vreme toata lume isi doreste sa faca bani pe net, din blog. Exista o multime de metode de a face bani pe net. In plus este confortabil, o poti face din confortul casei tale, stand in fata monitorului. Esti propriul sef, "muncesti" cand vrei,cat vrei si cum vrei. Bineinteles inceputul este greu si rezultatele se vad in timp.
O metode de a face bani cu ajutorul tau este prescurtarea linkurile cu AdF.ly .
Totul este simplu, iti faci cont folosind o adresa de email valida. Vei primi o confirmare pe email si un cod de verificare. Odata trecut si acest pas,poti incepe sa prescurtezi linkuri si sa castigi bani.
Veti fi platiti pentru fiecare persoana care acceseaza acele linkuri. Suma minima de plata este 5$ si se face prin Paypal. Deasemenea castigati si 20% din veniturile celor pe care i-ati recomandat.
Linkurile vor fi de aceasta forma http://adf.ly/1dlbj. Singura parte rea acestui serviciu este faptul ca atunci cand cineva acceseaza linkul va aparea o reclama si va trebuie sa astepte 3 secunde dupa care sa apeze "Skip Ad". Acest lucru poate ingreuna putin accesul catre situl vostru.
Totusi este o metoda usoara de a acestiga cativa banuti.
Share on Google Plus

About Anamariab

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comentarii:

  1. site nou de short url http://www.add2.in

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru cei ce vor sa faca bani din cateva click-uri pe zi accesati:L http://www.neobux.com/?r=aaabbbccc202

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am un blog,cum pot sa fac sa imi apara direct adf.ly cand intru in el de ex am florinnbu.wikiblog.ro,si cand intru in el vreau sa imi apara sa astept 5 sec nu sa fie de forma http://adf.ly/5L89l

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca vreti sa faceti bani pe facebook incercati aici http://www.fanslave.net/ref.php?ref=436841 intrati pe acest site va faceti cont si apoi trebuie doar sa dati like ca pagini de facebook si pentru fiecare like primiti bani. Bafta

    RăspundețiȘtergere
  5. http://adf.ly/?id=4503516

    RăspundețiȘtergere