Formular contact de la EmailMeForm

Intr-o postare trecuta vorbeam despre formularul de contact de 123ContactForm, un serviciu de care eu sunt multumita. Insa cei de EmailMeForm imi plac mai mult, pentru ca ofera mult mai mult si pun la dispozitie mai multe facilitati pentru un formular.
Poti crea 5 forme de contact diferite si ai ai dreptul la 200 de utilizari ale formularului lunar. Toate acestea gratuit. Bineinteles exista si un serviciu unde poti avea parte de mult mai mult.
Poti alege dintr-o lista cu formulare deja predifinite: pentru contact, pentru abonare la blog, sondaje, formulare de inregistrare, de comanda si multe altele. E exact ce ai nevoie.
Merita sa aruncati o privire sa vedeti despre ce e vorba mai exact. Eu vi-l recomand cu caldura. Si pentru ca stiu ca la inceput e greu am facut un tuturial video pentru a va fi mai usor sa creati un formular de contact de la EmailMeForm.

Share on Google Plus

About Anamariab

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comentarii:

  1. Pentru cei ce vor sa faca bani din cateva click-uri pe zi accesati:L http://www.neobux.com/?r=aaabbbccc202

    RăspundețiȘtergere