Widget cititori online

Un widget destul de cunoscut si foarte folosit este cel care ne arata cati cititori sunt online in acel moment. Whos.amung.us  ofera statistici in timp real despre activitatea pe blogul nostru. Tot ce trebuie sa faceti e sa copiati codul de aici si sa il plasati pe blogul vostru ( tablou de bord - design - elemente de pagina - adaugati obiect gadget - html / javascript. Puteti sa-l configurati in functie de locul in care doriti sa apara pe blog, in parte stanga sau dreapta a pagini, in josul paginii, etc.
Dupa adauga acestui gadget accesandu-l vei putea vedea un grafic al vizitatorilor pe ore, numar de cititori online pe fiecare pagina in timp real, o harta care va arata de unde provin vizitatori vostri ( punctele marcate cu flash arata vizitatori online in acel moment ) , dar si un istoric al vizitatorilor ( 1 luna, 1 an, 5 ani ).
Eu il consider un widget foarte util pentru cei care vor sa monitorizeze traficul pe blog si mai ales ce subiecte aduc vizitatori pe site.
Share on Google Plus

About Anamariab

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu