Promovarea blogului - ToateBlogurile.ro

Bloguri, Bloggeri si CititoriPentru orice blog promovarea este extrem de importanta. E destul de greu sa faci cunoscut un blog fara sa il promovezi cu ajutorul siteurilor de acest gen.
Probabil cea mai buna forma de promovare din acest moment este inscriere in portalul Toateblogurile.ro. Tot ce trebuie sa faci e sa-ti creezi un cont si apoi sa-ti inscrii blogul. Faptul ca in acest moment sunt peste 12.500 de membrii si peste 11.000 de bloguri vorbeste doar de bine. Daca ma gandesc mai bine nu e doar un site de promovare ci si unul de socializare. Iti faci noi prieteni cu aceeasi pasiune ca si a ta, ai acces la o multime de bloguri interesante peste care probabil nu dadeai fara a te inscrie in acest portal. Poti face parte din diverse grupuri, in functie de placerile si hobbyurile tale. Poti promova linkuri ( postarile tale de pe blog ) pe care ceilalti membri le apreciaza si  le comenteaza.
Toate acestea se ofera in mod gratuit. Insa daca doriti puteti sustine portalul Tb.ro printr-un sms, ca drept rasplata blogul vostru ca aparea in sidebar. Un mod frumos si benefic pentru situl vostru de a ii sustine pe care cei te ajuta sa cresti mare. Mai multe detalii aici.
Mai mult decat atat, articolele tale vor fi preluate de "Ziarul Toate Blogurile", in functie de categoria in care ti-ai inscris blogul.
Asa ca doriti sa va promovati blogul si in acelasi timp sa va faceti noi prieteni inscrieti-va pe TB.ro!
Share on Google Plus

About Anamariab

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comentarii:

  1. Sau mai usor ar fi sa faceti ce fac eu: comentati pe bloguri mai cunoscute si lumea poate va vrea sa se uite in profilul vostru sa vada blogurile pe cere le detii.

    RăspundețiȘtergere
  2. http://alejandroalhor.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
  3. acus verificam daca e intr-adevar e asa de bun siteul acesta. mersi de sfat

    RăspundețiȘtergere