Bani pe Net - Afilierea

Metodele de a face bani pe net sunt din ce in ce mai variate. In ultima vreme orice blogger isi doreste sa scoata ceva bani din blogul lui. Insa e nevoie de timp si de perseverenta pentru a face bani cu adevarat.
Probabil una dintre cele mai rentabile metode este afilierea care a inceput sa prinda contur si in Romania. Din ce in ce mai multi blogger aleg aceasta varianta.
Azi m-am gandit sa vorbesc putin despre  2parale, prima si cea mai mare retea de marketing afiliat din Romania si Bulgaria. In momentul acesta sunt peste 140 de advertiseri, numarul lor crescand zilnic. Deasemenea sunt peste 9900 de afiliati, zilnic aparand noi si noi afiliati.
2Parale.roIn ce consta mai exact. E foarte simplu. Promovezi anumite magazine online, prin uneltele puse la dispozitie de acestia: bannere,linkuri,etc. Esti liber sa alege unde,cand si cum sa promovezi produsele acestor magazine, respentand conditiile impuse de acestia. Comisioanele variaza in functie de magazin si acestea se mai modifica din cand in cand. Unele comisione sunt fixe altele sunt variabile.
Insa pentru a va face o idee mai exact si pentru afla mai multe detalii va invit sa intrati pe pagina dedicata special afiliatilor. Aici o sa gasiti o multime de lucruri interesante si utile pentru voi si cu siguranta o sa intelegeti mai bine despre ce este vorba.
Daca te-am convins si doresti sa-ti faci cont de afiliat CLICK AICI si incepe si tu sa castigi bani din blogul tau.
Mie nu-mi ramane decat sa ma urez mult succes!!!
Share on Google Plus

About Anamariab

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comentarii:

  1. Reclamele astea sant de la Adsense ?
    Stiu ca blogspot nu accepta reclame de nici un fel in afara de Adsense care plateste foarte putin , atat de putin incat nu se merita sa-ti faci un blog la google.

    RăspundețiȘtergere